Met steun van de Vlaamse overheid Servicepunt BOUW
 
Nieuws | Agenda Studiedagen en beurzen Wat doet CeDuBo? Slimme bouwer Contact Materiaal en advies  

 
Centrum Duurzaam Bouwen

Inschrijving

Bestel hier uw gratis kaarten!

Hebt u een (ver)bouwproject in gedachten? Bent u nog op zoek naar manieren om thuis energie te besparen? Kom dan naar het Energie en Bouw Weekend, een initiatief van het Centrum Duurzaam Bouwen.

Het Energie & Bouw Weekend geeft je op een compacte, overzichtelijke beurs een waaier van oplossingen en materialen om je woning duurzamer, comfortabeler, onderhoudsvriendelijker en energiezuiniger te maken.

Infosessies 2015

Al de volgende sessies worden gegeven op zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2015. Vooraf inschrijven is niet nodig!

13u Funderingen, balken en draagvloeren voor beginners SOS Ingenieur
13u LED verlichting Gezinsbond
14u Wettelijke verplichtingen bij (ver)bouwen BTV
14u 'Meten is weten' Doe iets slims met energiemeters EnergieID
15u Heb aandacht voor bouwdetails voor en tijdens het bouwproces Sypa , Buildtechnics en Marc Ceelen
15u Verwarmen met houtpellets Ecopower
16u Energiezuinige renovatie Gezonsbond
16u Modelcontracten met aannemers en de rol van de verzoeningscommissie Test-Aankoop
17u Financiering van een energiezuinige renovatie Centrum Duurzaam Bouwen

Slank je energiefactuur af op zat. 24 oktober om 15u

Voor deze sessie moet vooraf ingeschreven worden omdat de plaatsen beperkt zijn viahttp://www.destroomlijners.be/#kalenderoor

De infosessie 'De Stroomlijners: voor een slanke energiefactuur' helpt je je elektriciteitsrekening te verlagen. Je leert je eigen verbruik te evalueren en op welke manier jij hierop kan besparen, zowel door het vervangen van toestellen als door een aangepast gebruik. Je krijgt een aantal tools aangereikt die je helpen bij de keuze van de maatregelen die je gaat nemen. Samen met de andere deelnemers vergelijk je het verbruik van verschillende soorten toestellen en zoek je mee naar besparingsmogelijkheden. Je eindigt met een lijstje vol goede voornemens.
Datum: zaterdag 24 oktober 2015
Uur: 15 u

Quickscan van je plan

Duurzaam bouwen is pure winst. De adviseurs van DuboLimburg geven heldere antwoorden op al je vragen over comfortabel en energiezuinig bouwen. Kom ontdekken wat wij voor je portemonnee en je wooncomfort kunnen doen. Meer info nodig? Reserveer dan NU al je quickscan !

Wat is een quickscan?
Onze professionals geven in maximaal 20 minuten een antwoord op jouw concrete vragen over duurzaam (ver-)bouwen. Heb je een bouwplan? Foto's? Een schets? Neem die zeker mee: aan de hand hiervan krijg je een advies op maat, compleet met subsidiemogelijkheden en praktische tips en tricks.

Hoe reserveren ?
Een gratis Quickscan op het Energieweekend van 24 en 25 oktober kan enkel na afspraak. Contacteer Dubolimburg via T 011-39.75.75 of viainfo@dubolimburg.be. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en voorkeurdag te vermelden.

Toegang Energieweekend & Bouw Weekend

Toegang tot dit evenement bedraagt 10 euro per persoon (kinderen onder 16 jaar gratis). Dankzij BTV, Limburg Windt, Ecopower, Gezinsbond, en onze communicatiepartners "Mijn bouw en renovatie gids", Livios en "Het belang van Limburg" kan u gratis met uw vrienden, kinderen of familie naar het Energie & Bouw Weekend. Vraag uw gratis tickets aan via onderstaand invulformulier. Max. 6 tickets per persoon.

*velden verplicht invullen
Naam * Voornaam *
Straat * Huisnummer * Bus
Postcode * Plaats *
Email * Telefoon *
Aantal personen *          

Het Energieweekend vindt plaats in Centrum Duurzaam Bouwen, Industrieterrein ‘De Schacht’ 1112, Schachtplein, 3550 Heusden-Zolder.

Met dank aan: