Met steun van de Vlaamse overheid Servicepunt BOUW
 
Nieuws | Agenda Studiedagen en beurzen Wat doet CeDuBo? Contact Materiaal en advies  

 
Centrum Duurzaam Bouwen

Praktijkdag: Oplossingen voor luchtdicht bouwen

Luchtdicht bouwen is stilaan een concept dat genoegzaam bekend is in bouwmiddens. Maar de correcte toepassing in de praktijk blijkt minder evident. Daarom willen Confederatie Bouw West-Vlaanderen, WTCB, FABA en Centrum Duurzaam Bouwen de handen in elkaar slaan en een praktijkdag rond luchtdicht bouwen organiseren voor aannemers en architecten. In de lokalen van de Confederatie Bouw te Kortrjk  zal daarom tijdens deze praktijkdag op donderdag 13 oktober ingericht worden met een zestal specifieke oplossingen. Deze aanpak laat toe om kennis te maken met producten en technieken door een aansprekende praktijkdemonstratie waarbij ook ruim tijd wordt voorzien om vragen te beantwoorden.

Met dit initiatief willen de organisatoren tegemoet komen aan de vele vragen rond correcte toepassingen en nieuwe productontwikkelingen. Belangrijk omdat de vraag naar luchtdichte oplossingen vanuit de markt steeds verder toeneemt en omdat het beleid rond energiezuinig bouwen steeds strikter wordt.

 

Permanente vorming

De erkenning voor permanente vorming voor architecten voor dit seminarie werd aangevraagd.

Centrum Duurzaam Bouwen is ekend als vormingsaanbieder door de accreditatiecommissie permanente vorming van de Orde van Architecten Vlaamse Raad. Momenteel is de permanente vorming nog niet verplicht, maar u kan reeds punten verzamelen en deze overdragen wanneer het wel verplicht wordt.

Ook voor dit seminarie hebben we de erkenning aangevraagd. Momenteel wachten wij op de validatie door de accreditatiecommissie van de Orde van Architecten Vlaamse Raad. Van zodra deze het aantal punten heeft toegekend, zal u hierover geïnformeerd worden via deze website.

  

benorbanner_468x60_2